Need to know

Nice to know

Hack4Sports

Ben je gepassioneerd door sport en technologie? Heb je een paar straffe ideeŽn en wil je hiermee aan de slag? Schrijf je dan in voor Hack4Sports!

Zonder griep de winter door

Alle bachelor en master studenten KU Leuven Campus Groep T Leuven kunnen in de laatste week van oktober op het Studentengezondheidscentrum terecht voor een griepvaccin op speciale vaccinatiemomenten aan een verminderde kostprijs van slechts 8 euro (je betaalt enkel de aankoopprijs van het vaccin, niet de raadpleging), na online inschrijving. Doctoraatstudenten met personeelsstatuut KU Leuven kunnen zich gratis laten vaccineren via IDEWE.

ie-net gunt je een blik op je toekomst!

Speciaal voor masterstudenten stellen we de resultaten van de StartbaanenquÍte, ingevuld door je voorgangers voor.†Wil je helemaal klaar zijn voor de take-off van je carriŤre? Schrijf je dan snel in!

Sla munt uit je masterproef! Deadlines naderen!

Sla munt en eeuwige roem uit je harde thesislabeur! De deadline om deel te nemen aan de ie-net-prijs en Damian Award naderen! Check ook zeker ook de prijs voor jonge, ondernemende ingenieur. Een overzicht van prijzen vind je op www.iiw.kuleuven.be/wedstrijden.

Tijdelijke wijziging vluchtplan n.a.v. afsluiten nooduitgang module 5-9-13

Omwille van het bouwproject (naast de campus aan de Vesaliusstraat) is de nooddeur in de trappenhal van module 5-9-13 dichtgemaakt. Daardoor is er voor de duur van het bouwproject een “tijdelijke wijziging van het vluchtplan”: meer hierover in de nota met 2 bijlagen.
Noteer ook dat er bij evacuatie een nieuwe verzamelplaats is: de (stoepen van de) DEKENSTRAAT.

Lees ook alle details over evacuatie op mijn.groept.be.

Sluiting gebouw

Na het afsluiten van het gebouw dienen alle personen de deur aan de zijkant te gebruiken om het gebouw te verlaten. De draaideur wordt afgesloten en de veiligheidsdeuren mogen enkel in geval van nood gebruikt worden.

Fietsen parkeren in ondergrondse parking

Het is verboden

  • fietsen te plaatsen op de stoep, wegens risico voor voetgangers en belemmering doorgang mindervaliden
  • fietsen te plaatsen voor het ingangsportaal (op ‘blauwe steen’) met belemmering van evacuatiewegen
  • de evacuatiewegen af te sluiten of te hinderen bij opstellingen (eetstandjes, …) op de ‘blauwe steen’.

De fietsenstalling van Campus Groep T bevindt zich op -1 in de parkeergarage.